Tekste

  • Të gjitha
  • Tema
  • Artikuj
  • Tregime
  • Hytbe
  • Familja
  • Femra

Tradita Islame

Lajme

Disa gra nga Kumanova kanë marrë një iniciativë për të mbledhur para dhe për të ndërtuar disa bunarë uji në Azi.

Familja Zhegrova ka bërë një gjest të jashtëzakonshëm duke dhuruar 45 ari tokë për Këshllin e Bashkësisë Islame në Vushtrri.

Një qytetare e Prishtinës e nacionalitetit serb ka vdekur sot. Ajo ishte duke jetuar më Shtëpinë e Pleqve dhe nuk kishte askënd për t'i kryer ceremonitë fetare.

Shteti turk është përfshirë nga thatësia dhe për herë të parë pas 21 vitesh në të gjitha xhamitë e Turqisë po bëhet lutje për shi

Gjykata Kushtetuese e Austrisë ka shpallur si të kundërligjshëm ligjin për ndalimin e mbulesës për vajzat muslimane deri në moshën 10 vjeçare, të pa barabartë, selektiv, pengesë për arsimim si dhe kufizim i ushtrimit të traditës fetare islame.

Shkencë, shëndetësi & kuriozitete

Befasishëm shkencëtarët kanë zbuluar se milingonat e pastrojnë veten dhe rrethin në një mënyrë të çuditshme, sa që nuk mund të gjejmë asnjë koloni të milingonave që mund të goditet nga sëm’undjet.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pjesë nga fjalimi i Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava për luftën e UÇK-së