Mbahet turniri në futboll të vogël organizuar nga departamenti i të rinjve

Të shtunën, më 05.05.2018, Departamenti i të Rinjve i BIK-ut për herë të pestë organizoi turnir në Fut -sall, me Këshillat e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës.

Në këtë turnir morën pjesë ekipet nga KBI-Prishtinë, KBI-Obiliq, KBI-Ferizaj, KBI-Drenas, KBI-Vushtrri, KBI-Prizren, KBI-Klinë, KBI-Kamenicë, KBI-Pejë, KBI-Viti, KBI-Podujevë, KBI-Gjilan, Mitrovicë dhe KBI-Gjakovë i përfaqësuar nga Arsim Morina, Alban Doli, Gëzim Qela, Milazim Humaj, Selman Mekaj dhe Shpend Berisha.

Pas zhvillimit të ndeshjeve në një atmosferë shumë vëllazërore, vendi i parë i takoi KBI të Gjilanit, ndërsa vendi i dytë KBI të Klinës, dhe, ai i treti KBI të Vushtrrisë. Ndërsa golashënuesi më i mirë në këtë turnir u shpall Blerim Musliu nga KBI-Klinë.
Organizatorët e këtij turniri kishin paraparë edhe shpërblime për tre vendet e para, si dhe për golashënuesin më të mirë.

Shpërblimet ishin si në vijim:
Golashënuesi më i mirë: Top të Futbollit
Vendi i tretë: Medalje të bronzta dhe 80 euro.
Vendi i dytë: Medalje të argjendta dhe 100 euro.
Vendi i parë: Medalje të arta, Kupa e turneut dhe 120 euro.
Turniri filloi në ora 09:00, dhe u mbajt në fushën e sportit në Medresenë e mesme “Alaudin” në Prishtinë. Ndeshjet i referoi Njazi Ukshini – profesor i Edukatës fizike.Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.