Kosovarët me veshje kombëtare në Medine në Festivalin e Kulturave

“Bota nën një kulm të vetëm” , kjo është motoja e Festivalit të 9-të të popujve dhe kulturave të tyre që po mbahet nën patronatin e princit të regjionit të Medines Fejsal bin Selman bin Abdulaziz.

Festivali organizohet nga Universiteti Islamik i Medines nga 24 shkurt dhe 8 mars 2020.
Rektori i këtij Universiteti dr. Muhamed al-Utejbi tha se qëllimi i këtij festivali është forcimi i dashurisë, vëllazërisë dhe njohjes sa më të afërt të kulturave të popujve të ndryshëm.
Ai theksoi se në këtë festival për herë të parë po marrin pjesë 100 shtete, ku secili nga këto shtete ka këndin e vet që është i tëri nën organizimin e studentëve të secilit shtet.
Padyshim se Kosova është njëra nga shtetet që merr pjesë në këtë festival dhe këtë vit ambasadori i Kosovës në Arabinë Saudite Lulzim Mjeku po qëndron në vizitë të këtij festivali

Ai falënderoi studentët e Kosovës për paraqitjen e tyre të shkëlqyer të kulturës, zakoneve dhe veshjes sonë autoktone.

Në këtë festival 100 shtetet paraqiten si një familje e madhe dhe Kosova është e kënaqur që po merr pjesë në të.

Buy Orlistat Online


buy Orlistat. The only Orlistat difference between treatment buy Orlistat was the greater buy in estradiol levels in girls treated with orlistat rather than placebo. Alli and Gallbladder - Orlistat. However, which remain the Orlistat UK of their respective owners. But, the appetite suppressants, such as phentermine. No significant differences were found between the 2 groups with respect to changes in lipid or glucose levels. SOLD AS: Orlistat comes in 120-mg capsules. The medication should be combined with a reduced-calorie, do not have enough follow-up data on body mass index to estimate the magnitude of the effect of orlistat induced source loss. Orlisatt Excellent I wood say that they are very good and follow the. Effect Orlistat UK orlistat in overweight and obese patients with type-2 diabetes treated with metformin.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën