Meke: Pak besimtarë, por tavafi nuk ndalet

Pasi vendi më i shenjtë në botë për myslimanët, ajo në Mekë, u mbyll javën e kaluar për shkak të përhapjes në rritje të koronavirusit, një numër besimtarësh janë ende aty duke i kryer ritet.

Siç e dimë Arabia Saudite ka ndaluar shtetasit e huaj të vijnë për pelegrinazh në Mekë. Këtë masë më pas i vendosi edhe për shtetas e vet.
Por gjithsesi, vendi më i populluar në botë dhe më specifiku sa i përket adhurimit të Zotit, nuk ka mundur të boshatiset tërësisht.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën