Uvejs Beqiri talent në memorizimin e shpejtë të gjërave

Talenti i tij për ti memorizuar dhe mësuar gjërat shpejt u vë re qysh në moshën 4 vjeçare.
Babai i tij thotë se Uvejsi është dalluar gjithmonë për kuriozitetin e tij duke qenë aktiv me pyetje të shumta që e preokuponin.
Uvejs Beqiri i cili është vetëm 11 vjeç tashmë është përcaktuar për profesionin e tij të ardhshëm.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën