Besimtari në Lipjan që tash e 15 vjet përkujdeset për ta zbukuruar oborrin e xhamisë

Oborri i xhamisë në Lipjan është shndërruar në një kopsht të vërtetë. Përveç, gjelbërimit në oborrin e kësaj xhamie gjenden pothuajse të gjitha pemët dhe shumë drunj të tjerë dekorativë. Për gjithë këtë ambient relaksues, në oborrin xhamisë për tash e 15 vite është përkujdesur një njeri i vetëm, duke siguruar të gjitha pemët dhe duke u kujdesur në vazhdimësi për to. Dashuria dhe përkushtimi që Halim Zogaj ka për zbukurimin e oborrit të xhamisë nuk është zbehur aspak.

Ju ftojmë ta ndiqni kronikën në vazhdim:


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën