FSI përcolli gjeneratën e studentëve të nivelit bachelor dhe master

Fakulteti i Studimeve Islame edhe ke?te? vit pe?rcolli dy gjenerata, ate? te? studimeve bachelor dhe master

Dekani i ke?tij fakulteti ndihet i ke?naqur me pune?n e profesore?ve e angazhimin e studenteve, duke theksuar se edhe gjate? kohe?s se? pandemise? procesi me?simor u realizua me pe?rkushtim te? madh.

Kurse studente?t tregojne? rruge?timin e tyre ne? ke?te? institucion bashke? me sfidat e sukseset.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën