Fillon ndërtimi i xhamisë në fshatin Muradem të Prizrenit

Banorët e Fshatit Muradem së bashku me Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit, kanë filluar me ndërtimi e xhamisë në këtë fshat, fshat ky që deri më tani nuk ka pasur xhami.
Me vet financim të banorëve dhe bashkatdhetarëve, që nga marsi i këtij viti kjo xhami ka filluar ndërtimin, por që për shkak të financave dhe të pandemisë aktualisht është pezulluar puna.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën