Ndërtimi i xhamisë qendrore në Prishtinë merr mbështetjen e të gjithëve

Krerët e shtetit të Kosovës së bashku me liderë të partive politike dhe Këshillin për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut, kanë mirëpritur fillimin e punimeve për ndërtimin e xhamisë së madhe në qendër të Prishtinës.

Çdo kundërshtim për ndërtimin e xhamisë qendrore në Prishtinë është quajtur politikë dhe se Kosova duhet vazhdojë të jetë shembulli për tolerancë dhe bashkëjetesë ndërfetare.

“Ta gëzojnë Xhaminë qendrore myslimanët e Kosovës e të luten për shtetin dhe të mirën e popullit tonë”.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën