Dr.Agron Rexhepi - Ulliri, pema me shumë veti shëruese

Ulliri është një bimë mjekësore e mrekullueshme dhe jashtëzakonisht kurative

Për vetë rëndësinë dhe vlerën ushqimore dhe kuruese të ullirit, Allahu i Madhëruar e ka përmendur atë në disa ajete, në Kuranin Famëlartë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fillon kampanja "Sofra e Ramazanit 2021"