Dr. Agron Rexhepi: Efektet e mrekullueshme të hurmës për shëndetin e njeriut

Mes frutave të ndryshme në stinën e vjeshtës hurmat janë ato të cilat konsiderohen si më të mirat për organizmin e njeriut. Kjo në saje të përbërjes së tyre me dobi të pakrahasueshme.

Hurmat, si dhunti dhe begati e Zotit janë efikase për forcimin e shëndetit dhe për luftimin e sëmundjeve të ndryshme, derisa kujdes duhet pasur diabetikët.

Një ndikim i jashtëzakonshëm i hurmës është te femrat shtatëzëna.

Në Kuranin famëlartë hurma përmendet në shumë ajete.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë