Kryetari i KBIGJ-së, Dr.Valon Myrta takoi këshillin e xhematit të xhamisë Sofë

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta, bashkë me kryeimamin, Visar ef. Koshi, pritën sot në vizitë Këshillin e Xhamisë Sofë, me imam Namik ef. Vehapi.

Në takim ju uruam përzgjedhjen e antarëve të rinjë dhe biseduam për kompetencat dhe përgjegjësitë në mirëmbajtjen e vakfit, si dhe për sfidat në këtë kohë pandemie.

Këshilli angazhohet që të jetë transparent dhe i përkushtuar në bashkëpunimin me këshillin e xhemateve, ku presim rezultate modeste në zhvillimin dhe kultivimin e nevojave të xhemateve në rrethet dhe teritoret e tyre të xhematit.

Falënderojmë Këshillin e Xhematit të xhamisë Sofë, i cili përbëhet nga Namik ef. Vehapi (imam), Leotrim Ademaj (myteveli), Kreshnik Zeqa, Arbër Zhubi dhe Genc Morina (anëtarë).


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë