Edukimi i trashëgimtarëve (video)Hatib: Valon ef. Myrta
Tema: "Edukimi i trashëgimtarëve"
Vendi: "Xhamia e Hadumit" - Gjakovë


Artikulli i kaluar
Dita e Ashures
Nuk ka artikull pas ketij.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës