Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë mbajti mbledhjen e rregullt.


Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë, mbajti sot mbledhjen e regullt, të cilën e kryesoi kryetari Dr. Valon ef.Myrta

Në mbledhje u diskutua për projektbuxhetin e vitit 2021, si dhe u shqyrtuan një sërë lëndësh nga kompetencat kushtetuese të këshillit, me ç’rast edhe janë marë vendime adekuate.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës