Xhamia e Kraishtës së Lipjanit organizon dhurimin e gjakut në 13-vjetorin e Pavarësisë


13 vjetori i Pavarësisë së Kosovës në xhaminë e Kraishtës së Lipjanit është duke u kremtuar në mënyrë të veçantë. Banorët e këtij fshati dhe të rrethinës janë duke treguar në mënyrë unike dashurinë për vendin.
Ata në këtë ditë kanë dhuruar gjak për të ndihmuar njëri-tjetrin.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fjalimi i drejtorit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, Sabri ef. Bajgora me rastin e përurimit të këtij Instituti