Besimtarët po kryejnë obligimin e Sadakatul-Fitrit


Besimtarët myslimanë po vazhdojnë të kryejnë obligimin e Sadakatul-fitrit deri në ditët e fundit të muajit të Ramazanit.

Kjo ndihmë që bëhet për të pastruar agjërimin e besimtarëve, kryesisht po dedikohet për nxënësit e Medresesë “Alauddin” dhe studentët e Fakultetit të Studimeve Islame.

Qytetarët tregojnë përse po e dedikojnë Sadakatul-Fitrin për nxënësit dhe studentët