Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë, mbajti sot mbledhjen e regullt.

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë, mbajti sot mbledhjen e radhës, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari, Dr. Valon ef. Myrta,

Në mbledhjen e sotit, Këshilli në rend të ditës pati aprovimin e procesverbalit nga mbledhja e kaluar, su dhe shqyrtimin e raportit të komisionit për anëtarësi.

Në vazhdim Këshilli shqyrtoi disa lëndë dhe mori vendime në kompetencë të tij.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dedikime për Muhamedin a.s. në muajin e Mevludit - lindjes së tij.