Ndërron jetë Dr. Rexhep Boja


Rexhep Boja, ish-kryetar i Bashkësisë Islame të Kosovës për tri mandate, ka ndërruar jetë sot në moshën 75 vjeçare në Prishtinë.

Gjithë jeta e tij lidhej ngushte me islamin, ku menjëherë pas përfundimit të studimeve në Arabinë Saudite ishte kthyer në Kosovë, për t’u angazhuar fillimisht si imam në Pejë dhe njëkohësisht pedagog në Medresenë “Alauddin” në Prishtinë.

Ndiqeni një biografi të shkurtë dhe mesazhet ngushëlluese për vdekjen e Dr. Rexhep Bojës