Filmi “Mesazhi”, është dubluar në gjuhën shqipe

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës me qëllim që besimtarëve shqiptarë t’u ofrojë vlera artistike nga fusha e artit kinematografik, ka dubluar në gjuhën shqipe filmin e njohur kushtuar Misionit të Muhamedit a.s., “Mesazhi” i cili ka qenë i përkthyer në gjuhën shqipe me titra

Filmi “Mesazhi”, edhe pse për besimtarët tanë është i njohur, ngase është shfaqur në TV tona anë e kënd trojeve shqiptare që pas rënies së komunizmit, si në TVSH, RTK e televizion të tjera.
Për dublimin e filmit në gjuhën shqipe janë angazhuar 36 aktorë më të njohur nga Kosova dhe Shqipëria. Ndërsa për realizimin sa më të mirë dhe më cilësor kanë qenë të angazhuar 50 njohës të botës televizive. Dublimi i filmit është bërë nën kujdesin e një komisioni të veçantë të Kryesisë së BIK, ndërsa realizmin e kanë bërë Kompania filmike Audio - Vizuale, Olive Entertainment dhe Kompania filmike Audio Vizuale AA - Tiranë. Filmi i dubluar në shqip së shpejti pritet të shfaqet në TV tona. /bislame/

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

Nga: admin (E Martë, 24 Shtator 2013 11:37)
filmin mund ta shihni ne kete link http://www.youtube.com/watch?v=HuZ9v47apmM
Nga: klevis (E Martë, 24 Shtator 2013 01:54)
selamun,,alejkum,,vllezer,,dhe,motra,,,po si mundet ta gjejme ket filmin se un nje her e kam pare ket e klikova perseri nuk e gjeta dot se klikova e gjeta po nuk del filmi Filmi “Mesazhi” si mundet ta shikojme perseri ket filem
Nga: samiu (E Enjte, 25 Gusht 2011 14:45)
selamun alejkum vllezer dhe motra pata nje kerkes tju pys se si mund ta shikoim ket film mesazhi

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.