Kush është kreatori më i mirë i modës?

Hixhabi është rekomandim islam që kërkohet nga gratë muslimane, por edhe që i bën ato të veçantë në këtë botë.

Me hixhab femra mbetet origjinale dhe e jashtëzakonshme. Është kjo modë nga Zoti e cila nuk mund të bëhet jopraktike, e vjetruar, qesharake apo e shëmtuar, që karakterizon disa drejtime të modës e të epokave të caktuara.A mund të ekzistoj një kreator më i mirë i modës se Ai i Cili krijoi njeriun? Ai i Cili krijoi qenien e përkryer e di se çfarë është modë e përkryer për të.

Në këtë faqe, në rubrikën Hijab Guide, ju mund të gjeni mënyra për të bërë kombinime të ndryshme me shami:

http://www.hijabstoreonline.com/index.php?main_page=page&id=1

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.