Aksion i nxënësve nga Bujanoci për t’i ndihmuar njerëzit në nevojë për Ramazan

Me moton “Prej popullit në popull”, një grup i nxënësve të shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc kanë shprehur dëshirën që në mënyrë vullnetare të marrim aksion për tubimin e mjeteve materiale me qëllim të shpërndarjes së pakove ushqimore e higjienike tek familjet në nevojë në prag të muajit të Ramazanit.

- Të nderuar vëllezër, po afron muaji i shenjtë i Ramazanit, ndaj të tregohemi solidar ndaj njerëzve në nevojë. Të tregohemi solidar dhe bamirës, t’i gëzojmë familjet në nevojë në prag të muajit të Ramazanit, t’ju tregojmë se me ata po solidarizohemi.
Falënderoje Zotin për pasurinë që të dha duke i ndihmuar skamnorët. Bëhu shkaktar për buzëqeshjen e fëmijës së familjes në nevojë.
Largoje një brengë të një njeriu në nevojë në këtë botë, në mënyrë që të largon Zoti ty një brengë në botën tjetër.
Me respekt grupi i nxënëseve të shkollës së mesme”Sezai Surroi” në Bujanoc.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.