Ka nisur punimet PNFBI në Ferizaj

Dje më 2 tetor 2017 ka nisur punimet Programi Njohës me Fenë dhe Bashkësinë Islame i Departamentit për Arsim i Këshillit të Bashkësisë Islame Ferizaj.

Ky është një programi unik mësimi i paraparë t’u jap pasqyrë të qartë për fenë dhe Bashkësinë Islame të rinjve të shkollave të mesme dhe të rinjve tjerë mbi 18 vjeç.Ai që përfundon këtë program përveç tjerash përfiton:

- Pasqyrë të përgjithshme për fenë Islame
- Kulturë me të gjerë
- Çështje etike të përgjithshme
- Bëhet i gatshëm për mësim të pavarur për fenë gjatë gjithë jetës
- I ruajtur prej çdo ekstremizmi antifetar apo fetar.

Ndërkohë që është shtyrë deri më 6 tetor mundësia e aplikimit për të gjithë të interesuarit https://goo.gl/forms/RDW2f5sBc0NwhuZr2
Për me tepër https://www.facebook.com/pg/pnjohesmefene/

Gentian Jetishi
Departamenti për Arsim i KBI Ferizaj
DA e KBIF ndodhet afër Shtypshkronjës ‘Stargraf’ ndërtesa e fundit, kati i III.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.