Tregim edukativ: Bujtina

Një njeri i urtë erdhi pranë portës së pallatit mbretëror. Asnjë roje nuk e ndali përderisa u drejtua kah mbreti që rrinte ulur mbi fronin e tij.

- Çfarë do? – e pyeti mbreti, i cili menjëherë e njohu.
- Dua një vend për të fjetur në këtë bujtinë - u përgjigj i urti.
- Por, kjo nuk është bujtinë - tha mbreti i nervozuar - Ky është pallati im.
- A mund të pyes kush e zotëronte këtë pallat para jush?
- Babai im. Ai vdiq.
- Dhe kush e zotëronte atë para tij?
- Gjyshi im. Edhe ai gjithashtu vdiq.
- Pra, ky është vend ku njerëzit jetojnë për një kohë të shkurtër dhe pastaj shkojnë. A je i sigurt se kjo nuk është një bujtinë?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.