“Kanceri i gjirit, sfidat dhe parandalimi”

Me rastin e muajit kundër sëmundjes së kancerit të gjirit, më 12 tetor, Departamenti i Gruas i BIK-ut organizoi ligjëratë me temën: “Kanceri i gjirit, sfidat dhe parandalimi”.

Ligjërata u mbajt në Fakultetin e Studimeve Islame në Sallën e Konferencave.
Fillimisht të pranishmet me një fjalë rasti përshëndeti z. Vaxhide Bunjaku përgjegjëse e Departamentit të Gruas e cila përkujtoi vlerën dhe rëndësinë e shëndetit.
Për sëmundje të kancerit të gjirit në mënyrë të shkëlqyer e shtjelloi Ass. Dr. Vildana Goga- Çmega e cila tha se “lufta kundër kancerit të gjirit është betejë e vazhdueshme jo vetëm për gruan por për tërë shoqërinë”. Ajo përcolli mesazhin e saj tek të gjitha femrat që një ekzaminim i kryer në momentin e duhur shpëton jetë.

Këtë organizim e udhëhoqi Sumeja Kqiku- studente në FSI.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.