Ligjëratë me temën: “Apekte nga ekonomia dhe bankimi Islam”

Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit në bashkëpunim me Departamentin e të Rinjve të Bashkësisë Islame të Kosovës, organizoi ligjeratë me temën: “Aspekte nga ekonomia dhe bankimi islam”, me ligjërues: Dr. Islam Hasani.

Në ligjëratën e tij, të shoqëruar me “video-projektor”, Islam Hasani ofroi një pasqyrim të përgjithshëm e të thuktë rreth ekonomisë, e në mënyrë të veçantë rreth bankimit islam. Po ashtu, ai ofroi sqarime interesante rreth depozitave bankare, kreditmarrjes, etj, si dhe qëndrimin e Islamit në lidhje me këto çështje.

Në pjesën e fundit, të pranishmit zhvilluan pyetje dhe dikutime.

Në takim morën pjesë zyrtarë të Bashkësisë Islame, studentë, përfaqësues të odës ekonomike, bankave, shoqatave të biznesit, afaristë dhe shumë qytetarë të tjerë.

Takimi u mbajt në Hotel “Theranda” në Prizren, 12:30 h dhe ishte mjaft konstruktiv!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.