“Muhamedit a.s., gjurmët e të cilit nuk i mbuloi historia”

Departamenti i Gruas i BIK-ut dje më 29.11.2017. në sallën e kuqe të Pallatit të rinisë në Prishtinë organizoi program kulturo-fetar kushtuar lindjes së Muhamedit a.s.

Përveç ligjëratës të mbajtur nga profesorët e nderuar Driton Arifi dhe Besa Ismaili, ilahive nga kori i vajzave të Medresesë dhe grupi " Vizionaret e Dritës", si dhe monologut nga Hafsa Abazibra, pjesë e këtij programi kulturo-fetarë ishte edhe ndarja e çmimeve për fitueset e tri vendeve të para të shkruara për esenë: "Muhamedi a.s. Shëmbëlltyrë e njerëzimit".

Çmimi e parë u nda për Bardha Kçiku-Luma, çmimi i dytë për Valdrina Abdullahu dhe çmimi i tretë për Rineta Nitaj.

Në këtë program morën pjesë përfaqësues të institucioneve fetare, OJQ-vë të ndryshme, pjesëmarrës nga shumë komuna të tjera.Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.