H. Sulejman ef.Rexhepi dekorohet me Çmimin “Për arritje jetësore”, nga Presidenti Amerikan, Donald Tramp

Kreu i Bashkësisë Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi është nderuar me çmimin presidencial “për arritje jetësore” nga presidenti i SHBA-ve, Donald Tramp.

Mirënjohjen e presidentit amerikan ia dorëzoi Otto von Feigenblatt profesor i Universitetit Global të Floridës, i cili tha se Rexhepi është lider model që inspiron udhëheqje të përkryer drejt zgjidhjes së shumë problemeve, qofshin ato fetare po ashtu edhe kombëtare.

“Ju keni shërbyer si model për frymën amerikane. Angazhimi i juaj ishte i fokusuar në ngritjen e mirëbesimit dhe afrimit mes njerëzve, pa dallim përkatësisë fetare dhe etnike, duke dhënë kontribut të veçantë gjatë ballafaqimit me sfidat më të mëdha të kohës. Kombi ynë është i kënaqur nga angazhimi i juaj në punën që po bëni”, ka thënë Oto Van Vegenberg.
Nga ana e tij Sulejman ef.Rexhepi këtë mirënjohje nuk e konsideron si të rastësishme.
“Të gjitha angazhimet, përpjekjet dhe kontributet e mia, gjithnjë kanë qenë dhe janë në një linjë me ato të SHBA-ve, ka thënë Sulejman ef.Rexhepi.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati
Index ->

Komentet

No Comments!

Komento këtë artikull:

* Emri
* E-mail adresa juaj 1
* Your Comment 2

shkronja të mbetura.

 

Shkruaj kodin:

Captcha

 

* Fusha duhet të plotësohet patjetër


1. E-mail adresa juaj nuk do të publikohet, dhe do të jetë e dukshme vetëm për administratorët e faqës.


2. Islam Gjakova.net e posedon të drejtën e redaktimit, modifikimit dhe fshirjes së komenteve që kanë përmbajtje ofenduese, që fyejnë dikë dhe që nuk i përmbahen temës së artikullit. Gjatë komenteve gjithashtu nuk lejohet reklamimi i ndonjë ueb-faqe.