Tekste

  • Të gjitha
  • Tema
  • Artikuj
  • Tregime
  • Hytbe
  • Familja
  • Femra

Tradita Islame

Lajme

3 vjeçari Uvejs Muzaqi nga Vushtrria, është haxhiu më i ri nga 1576 haxhinjë nga Kosova

Predikimi i Arafatit këtë viti do të transmetohet në 20 gjuhë të ndryshme.

Autoritetet e qytetit të Medinës kanë nisur një iniciativë për shpërndarjen e çadrave për të mbrojtur pelegrinët dhe vizitorët e Xhamisë së Profetit nga ekspozimi i dëmshëm i diellit. 

Gruaja 104-vjeçare nga Irakiu, Kazimiya Hatim, do të kryejë Haxhin këtë vit.

Një shërbim roboti inteligjent është futur në  Medine për të ndihmuar pelegrinët që vizitojnë Mesxhid en-Nabawi

Shkencë, shëndetësi & kuriozitete

Në Kur’an, fjala mashkull është përmendur 23 herë, po edhe më interesante është se edhe fjala ...