KBI Gjakovë shtroi iftar për strukturat e ndryshme të shoqërisë

Këshilli i Bashkësisë Islame Gjakovë shtroi iftar madhështorë për strukturat e ndryshme të shoqërisë

Si gjithmonë, muaji i shenjtë i Ramazanit arrin t’i bashkojë njerëzit në një sofër të përbashkët dhe t’i solidarizojë ata mes njëri tjetrit. Sot, në ambientet e hotelit “President”, Këshilli i Bashkësisë Islame Gjakovë shtroi iftar madhështorë për strukturat e ndryshme të shoqërisë, ku të pranishëm ishin edhe Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, Kryetari i Partisë së Drejtësisë, Ferid Agani, përfaqësues të institucioneve, personalitete nga fusha të ndryshme, imamë dhe xhematlinjë nga të gjitha xhamitë, si dhe qytetarë tjerë të komunës së Gjakovës.
Në fillim Kryetari i KBIGJ, Ahmet ef.hoxha i përshëndeti të pranishmit dhe i falënderoi për pjesëmarrje në këtë iftar madhështorë.
Më pas me nga një fjalë rasti të pranishmëve iu drejtuan edhe Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini, Ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj si dhe Kryetari i Partisë së Drejtësisë, Ferid Agani.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dersi i xhumasë - Ligjeruës Myftiu Naim ef. Tërnava, Tema: Punët e hajrit