Vendlindja:..........Fsh. Rogovë KK Gjakovë
Ditë lindja:...........23.09.1959
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e fsh. Rogovë
Kualifikimi:.............i mesëm
Vendimi:............ i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:....02.07.2004 (prej dt. 01.07.2003 është transferuar nga fsh. Nagavc KK Rahoves në fsh. Rogovë)


Artikulli i kaluar
Ismajl ef.Jonusi
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Intervistë në Tv Syri Vision: Kryetari i KBI Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta