Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:...........01.09.1980
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Gecë
Kualifikimi:.............superiorë
Vendimi:............ me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:....01.10.2006


Artikulli i kaluar
Smajl ef.Mustafa
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës