Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:..........26.04.1988
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e lagjes Sëfë
Kualifikimi:.............Medresenë - student në FSI Prishtinë
Vendimi:.............me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:.. 01.07.2008


Artikulli i kaluar
Enes ef.Rexha
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës