Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:...........12.06.1980
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Fetah Agës
Kualifikimi:.............superiorë (universiteti islamik) Medine
Vendimi:............ me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:....13.09.2005


Artikulli i kaluar
Milazim ef.Humaj
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës