Hfz. Safet ef.Hoxha

Vendlindja:.......... Bllacë, Suharekë
Ditë lindja:.......... 20.07.1969
Vendë punimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Hadumit
Kualifikimi:............. Superiorë
Vendimi:............. me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit: 01.10.2013.


Artikulli i kaluar
Arsim ef.Morina
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës