Abdullah ef.Krasniqi

Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:..........12.02.1977
Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Gerçarë
Kualifikimi:.............superiorë (f.s.i.)Prishtinë
Vendimi:.............i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:. 18.04.1997


Artikulli i kaluar
Hfz. Safet ef.Hoxha
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës