Abdurrahman ef.Bejtullahu

Vendlindja:.......... Gjakovë
Ditë lindja:.......... 26.05.1982
Vendë punimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Qyl (xhaminë me dy minare)
Kualifikimi:............ superior – Universiteti Islamik në Medine, dega e Sheriatit
Vendimi:............... me kontratë
Dt.e lëshimit të vendimit:.... 15.09.2011


Artikulli i kaluar
Abdullah ef.Krasniqi
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës