Vendlindja:..........Gjakovë
Ditë lindja:...........04.09.1976
Vendë punimi:........kryeimam në K.B.I. të Gjakovës
Kualifikimi:.............superiorë (f.s.i.)Prishtinë
Vendimi:............i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:...01.08.2002


Artikulli i kaluar
Abdurrahman ef.Bejtullahu
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës