Vendlindja:.............Gjakovë
Ditë lindja:...............28.12.1955
Vendë punimi:.......Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Haxhi Ymerit
Kualifikimi:................i mesëm
Vendimi:...................i përhershëm
Dt.e lëshimit të vendimit:. 01.01.1977


Artikulli i kaluar
Visar ef.Koshi
Artikulli radhës
Ahmet ef.Hoxha

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Ka filluar mësim-besimi fetarë në rreth 20 xhami të qytetit dhe të fshatrave të Gjakovës