Xhamia e Lagjes Sefë 1

 


Kjo xhami është e ndërtuar përafërsisht para 150 vjetësh.


Xhamia është restauruar dhe rikthyer në funksion më 01.07.2020


Karakteristikat e kësaj xhamie janë mejtepi i madh, shumë i bukur i ndarë nga xhamia dhe oborri më i bukur se it ë gjitha xhamive tjera të Gjakovës. 


 


 


 


Para restaurimit
 


Artikulli i kaluar
Medreseja e Madhe
Artikulli radhës
Xhamia e Hadumit

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme