Xhamia e Haxhi Ymerit

Kjo xhami është e ndërtuar më 1743 nga Haxhi Ymeri në bazë të së cilës e ka marrë emrin xhamia dhe lagjeja.

Xhamia dallohet për nga mejtepi i saj i madh dhe i vjetër përafërsisht sa edhe xhamia.


Artikulli i kaluar
Xhamia e Hankes
Artikulli radhës
Xhamia e Re

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme