Kerko

Diskutimi i etikës në sferën e biznesit në përgjithësi është diskutuar në brendi të strukturës të së drejtës së konsumatorit dhe menaxhimit të mirë në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fillojnë regjistrimet në Institutin e Hifzit Medreseja e Madhe në Gjakovë