Kerko

Qëllim nga obligueshmëria e agjërimit dhe ligjësimit të tij nuk janë vetë uria dhe etja, por ajo që pason këtë proces, që është thyerja e epshit, shuarja e shpërthimit të hidhërimit dhe nënshtrimi i shpirtit urdhërues për keq ndaj shpirtit të qetësuar.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Xhamia e Hadumit në Gjakovë