Shpallen fituesit e Konkursit të fotografisë me temë: Xhamia më e bukur, Ramazan 2020

Shpallen fituesit e Konkursit të fotografisë me temë: "Xhamia më e bukur, Ramazan 2020", i organizuar nga Instituti shqiptar i mendimit dhe qytetërimit islam në Tiranë.

Pas shqyrtimit me kujdes të dhjetëra fotove pjesëmarrëse, juria vendosi të shpallë 2 foto fituese, njëra prej të cilave është realizuar nga mjeshtri i fotografimit:

Shkelzen Rexha, për foton nga Xhamia e Hadumit, Gjakovë, me motivacionin:

“Për ndjeshmërinë artistike në vlerësimin e përmbajtjes, më shumë se formës së jashtme të xhamisë. Nuk janë muret që e mbajnë në këmbë një tempull, por qëllimet për të cilat ajo është ngritur.”


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën