Kryetari i KBI në Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta, priti në takim Kryetarin e KBI në Malishevë, Sead ef. Paqarizi


Kryetari i Këshillit të Bashkësie Islame në Gjakovë, Dr. Valon ef. Myrta, priti në takim Kryetarin e Këshillit të Bashkësie Islame në Malishevë, Sead Paqarizi me bashkëpunëtorë.

Gjatë takimit u bisedua për çështje të ndryshme organizative në nivel të dy institucioneve, për shkëmbim të ideve dhe përvojave të njëri-tjetrit.

Kryetari Myrta falënderoi përzemërsisht mysafirët dhe vlerësoi lartë vizitën e tyre, duke shpresuar që në të ardhmen këto takime të shpeshtohen.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Fillon kampanja "Sofra e Ramazanit 2021"