Departamenti i Gruas pranë BI në Prishtinë organizoi takim ndërgjegjësues për kancerin e gjirit


Në nder të muajit të sensibilizimit dhe vetëdijësimit për kancerin e gjirit Departamenti i Gruas pranë Bashkësisë Islame në Prishtinë, ka organizuar një takim ndërgjegjësues me gra.

Ky organizim u bë edhe pas kërkesave të grave për të ditur më shumë rreth kësaj sëmundje.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën