Rëndësia e therjes së kurbanit

Kanë mbetur më pak se dy javë për të gjithë besimtarët myslimanë deri në festimin e Kurban Bajramit. Por çfarë është kurbani dhe përse myslimanët duhet të presin kurban – sqarohet nga ekspertet e kësaj fushe që veprojnë në Kosovë.

Për të kuptuar arsyen e therjes dhe shpërblimet për besimtarët, ju ftojmë ta ndiqeni kronikën në vazhdim.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Program fetar dedikuar ardhjes së Muhamedit a.s. si mëshirë për botën