Kerko

Thuaj: “A janë të barabartë ata që dinë dhe ata që nuk dinë?!” PO, vetëm të zotët e mendjes marrin mësim.” (Zumer: 9)

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

APEL PËR NDIHMË për familjen 6 anëtarëshe nga Demjani, Gjakovë