Familja Hasani bëhet me shtëpi të re në prag të festës së Kurban Bajramit

Falë iniciativës së shoqatës “Bereqeti” dega në Gjakovë, e përfaqësuar nga koordinatori Abdurrahman ef.Bejtullahu, dhe donatorit Hamdi Golaj nga Gjakova i cili jeton dhe punon në Zvicer, sot e diele, më dt. 19.08.2018, është bërë inagurimi i shtëpisë pesëanëtarëshe e Burim Hasanit nga Gjakova, e cila deri më tani ka jetuar në kushte shumë të vështira ekonomike dhe sociale.

Prerja e shiritit të shtëpisë së re u bë nga Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë, Ahmet ef.Hoxha dhe Hamdi Golaj, ku ky i dyti ia dorëzoi kryefamiljarit çelësat e shtëpisë.
Në fjalën e tij të rastit Kryetari i KBIGJ-së, Ahmet ef.Hoxha i falënderoi të pranishmit për pjesëmarrje në këtë eviniment në prag të festës së Kurban Bajramit. Ai e falënderoi edhe donatorin, Hamdi Golaj, ku falë solidariteti të tij, familjës Hasani i janë larguar brengat e vuajtjet dhe sot gëzojnë një shtëpi të re.
Ndërsa familja Hasani janë shprehur jashtëzakonisht të lumtur me kushtet që i ka shtëpia e tyre e re njëherit kanë falënderuar donatorin i cili ka kontribuar nga pasuria e tij për një jetë më të mirë për anëtarët e familjes së tyre.
Në fund pasticeria “Happy i vjetër” nga Gjakova ka përgatitur një koktej për të gjithë të pranishmit.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dersi i xhumasë - Ligjeruës Myftiu Naim ef. Tërnava, Tema: Punët e hajrit