Tema

Dr. Bali Sadiku

Akademik Enes Kariq -
Përktheu dhe përshtati nga gjuha boshnjake: Dr. Azmir Jusufi 

Fitr do të thotë krijim, natyrë, mbyllje e agjërimit, etj.

Dr. Rijad Imeri

Bajrush Ahmeti

Përktheu dhe përshtati nga gjuha arabe: Lavdrim Hamja

Mr. Nashit Ferati 

Rrustem Spahiu 

Përktheu: Ajni Sinani

Vehbi Sylejman Gavoqi - Përktheu: Ekrem Simnica 

Përktheu: Sabri Bajgora

Përktheu: Sabri Bajgora

Përktheu Sabri Bajgora

Ma. Sc. Burim Bibaj

Mr. Qemajl Morina

Rrustem Spahiu

“Zoti ynë, ne i kemi bërë padrejtësi vetes sonë, nëse Ti nuk na fal dhe nuk na mëshiron, atëherë do të jemi prej të humburve”. (El-A’raf: 23)

Përktheu nga gjuha arabe:
Mr. Ragmi Destani

Video

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit (video)

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!