Video

A je i gatshem të japësh vetëm 1% në muaj nga të ardhurat tuaja të rregullta?

Kumtesa e Kryetarit të KBI të Gjakovës, Dr. Valon Myrta në Dëgjesën "Konfigurimi i zbatimit të Islamit për një shoqëri në ndryshim".

Hytbeja e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, e mbajtur me rastin e festës së Fitër Bajramit

Përfaqësues të institucioneve lokale dhe politike vizituan sot Këshillin e Bashkësisë Islame të Gjakovës për të uruar festën e Fitër Bajramit.

Manifestimi qendror për festën e Fitër Bajramit u mbajt në Xhaminë e Madhe në Prishtinë.

"BEGATITË E RAMAZANIT" - Visar ef. Koshi, Kryeimam i KBI Gjakovë

"BEGATITË E RAMAZANIT" - Enes ef. Rexha & Arsim ef. Morina

Dr. Violeta Smajlaj - Bashkëshortësia e lumtur

Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë shtroi iftar për strukturat e ndryshme të shoqërisë

ME ELDITËN: Rëndësia e agjërimit dhe të mirat e muajit të Ramazanit - Dr. Valon Myrta dhe Mr. Enver Xhiha

"BEGATITË E RAMAZANIT" - Esat ef. Rexha & Mr. Abdurrahman ef. Bejtullahu

Disiplinë dhe rregull - Visar ef. Koshi

"BEGATITË E RAMAZANIT" - Dr. Hfz. Safet ef. Hoxha & Mr. Enver ef. Xhiha

Dr. Violetë Smajlaj - Familja

Hoxhë Dr. Valon Myrta - Arsimimi dhe Edukimi

Regullat e agjërimit, iftarit, teravive dhe syfyrit - Ligjërues: Dr. Adnan ef. Kida & Prof. Nami kef Vehapi

Vedat ef. Sahiti Tema - Agjërimi muaj i reflektimit

Ky është Ramazani - Myfti Naim ef. Tërnava

Dr. Valon Myrta - Rëndësia e muajit të Ramazanit

Fjala e Kryetarit të KBI të Gjakovës, Dr. Valon Myrta, njëherit anëtarë i Këshillit Drejtues të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islamenë, në Seancën përmbyllëse të Konferencës Shkencore “Xhamia te shqiptarët – histori, mision, identitet”